Via partner
500 kazen een praktische en makkelijke gids over de wereld van kaas, Roberta Muir
Artikelnummer: 9789048302666 OverzichtKLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER
Deze kaasgids vertelt u alles over het selecteren en proeven van kaas.
Bovendien krijgt u advies over het serveren en bewaren. U leert hoe u de beste kaas kunt kiezen, hoe en wanneer u kaas serveert en gebruikt in gerechten, en zelfs hoe u uw eigen kaas kunt maken.
Met een verleidelijke, uitgebreide collectie kazen, gerangschikt naar soort, van zacht tot hard.
Technische termen worden uitgelegd, net als het herkomstgarantiesysteem dat de kwaliteit van de kaas die u koopt, opheldert.
Bij elke kaas krijgt u tips over bijpassende wijn en vindt u smaaknotities, die de rijpheid en de smaak die u kunt verwachten beschrijven.
Met 500 verschillende soorten kazen zult u absoluut kunnen vinden wat u zoekt!
Roberta Muir leidt de Sydney Seafood School op de Sydney Fish Market, ze heeft een graad in gastronomie, beoordeelt restaurants en is een geoefend kaasbeoordelaar. Ze schrijft regelmatig een column over kaas en talrijke artikelen over eten en drinken voor verschillende tijdschriften en dagbladen in Australië.
MENINGEN: Handig en leuk boekje om cadeau te geven aan een kaasliefhebber. Duidelijke uitleg per kaassoort met meerdere voorbeelden en suggesties voor bijpassende wijn. Compact boekje, maar toch met alle meest bekende kazen!
mooi naslagwerkje voor de lekkerste kaasjes
Gewicht
0,568 Kg
Uit jaar:
2010
Uitvoering:
Hardcover
Uitgever(Label):
Veltman
Omslagontwerp (Vormgeving omslag):
Ton Wienbelt, Den Haag
Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
De Zrij, Utrecht
Vertaald door:
Francis van Dijk/Vitataal
Oorsponkelijke titel
500 Cheeses
Aantal pagina's
288 incl. Dankbetuiging+Fotoverantwoording
NUR/NUGI
GEEN OPGAVE, onze indeling 440 Eten en drinken algemeen