Via partner
De IJsmachine zelf sorbet en roomijs maken , Philippe Lusseau
Artikelnummer: 9789461430120 OverzichtKLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER
De ijsmachine
zelf sorbets en roomijs maken
Zelf een heerlijke aardbeiensorbet, meloensorbet of chocoladeroomijs maken. Met een ijsmachine doe je dat allemaal zelf en nog veel meer. Roomijs met wortel of verrukkelijk roomijs met lavendel.
Kies gewoon voor een smaakgever of vruchten in seizoen en maak er de lekkerste en romigste soorten sorbets en roomijs van. Laat je telkens weer verrassen en verfrissen door de recepten in dit boek. Gegarandeerd genieten voor jong en oud!
Andere titels in deze serie: Macarons, Mousses, Cheesecakes, Heerlijke hapjes, Jams & chutneys, Slow cooker, Risotto.
Zelf een heerlijke aardbeiensorbet, meloensorbet of chocoladeroomijs maken. Met een ijsmachine doe je dat allemaal zelf en nog veel meer. Roomijs met wortel of verrukkelijk roomijs met lavendel.
Kies gewoon voor een smaakgever of vruchten in seizoen en maak er de lekkerste en romigste soorten sorbets en roomijs van. Laat je telkens weer verrassen en verfrissen door de recepten in dit boek. Gegarandeerd genieten voor jong en oud!
Gewicht
0,379 Kg
Uit jaar:
2011
Uitvoering:
Hardcover
Drukkerij
Graficas Estella, Spanje
Uitgever(Label):
Good Cook Publishing, handelsmerk Kamphuis, Zwolle
Omslagontwerp (Vormgeving omslag):
Véronique laporte
Fotografie (Foto's)
Caroline Faccioli
Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
Sylvie Sénéchal
Zetwerk:
Vof Peters+Ellenbroek, Waaksens
Vertaald door:
Kim Maclean
Aantal pagina's
63
NUR/NUGI
440 Eten en drinken algemeen