Via partner

Het slagershandboek voor de thuiskok , Arthur le Caisne

Artikelnummer: 9789059569942
Artikel 91 van 91
€ 52,00 (inclusief btw)
Overzicht

KLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER

Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers. Het bevat ook het nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees, lam, pluimvee en vrij wild.

In Het slagershandboek voor de thuiskok neemt auteur Arthur Le Caisne lezers stap voor stap mee door de steeds evoluerende en ambachtelijke wereld van vlees. Ingedeeld naar type eiwit - rund, kalf, varken, lam, gevogelte en kalkoen - categoriseert en beschrijft hij de oorsprong en kenmerken van het beste van elk type. Dit boek bevat ook state-of-the-art informatie over technieken en weinig bekende kneepjes van het vak.

Nauwkeurig en volledig geïllustreerd met duidelijke en nuttige vierkleurenillustraties en aangepast aan het hier verkrijgbare aanbod, is Het slagershandboek voor de thuiskok een must voor iedereen die serieus met vlees koken wil.

Arthur Le Caisne is kookboekenauteur, illustrator en ontwerper. Hij woont in Frankrijk.

MENINGEN: Heel informatief en duidelijk boek

Leerzaam boek over het hoe en wat met en over vlees

Uitgebreide beschrijving

Veel nieuwe informatie

Gewicht
0,934 Kg

Uit jaar:
2019

Uitvoering:
Hardcover

Uitgever(Label):
Fontaine onderdeel Uitgeefhuis, Amsterdam

Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
Mat-Zet, Soest

Tekeningen van:
Aquarellen: Jean Grosson

Vertaald door:
Ingrid Buthod=Girard

Aantal pagina's
237 excl. Dankwoord

NUR/NUGI
441 Basis kookboeken

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Links

DVDs

Videogames

Games

© 2018 - 2025 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss