Via partner
Creatief Culinair - De kunst van het chocolade maken , Trish Deseine Serie: Creatief Culinair
Artikelnummer: 9789461430205 OverzichtKLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER
Maak van je keuken één echt bonbonatelier. Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle liefhebbers van chocolade versteld van zullen staan!
MENINGEN: Het boekje geeft een goed overzicht over de te maken bonbons.
Het was leuk om te maken maar ook leuk om te zien hoe de mensen er van smullen.
Veel uit dit boek kunnen halen voor deserts met kerst en oud en nieuw.
Gewicht
0,312 Kg
Uit jaar:
2010-2011
Uitvoering:
Hardcover
Drukkerij
Graficas Estella
Uitgever(Label):
Good Cook Publishing / Kamophuis G.E.B.V., Zwolle (eerder doot Hachette Live, Marabout)
Fotografie (Foto's)
Frédéric Lucano
Zetwerk:
Vof Peters+Ellenbroek. Waaksens
Vertaald door:
Kim Maclean
Aantal pagina's
71
NUR/NUGI
440 Eten en drinken algemeen