Via partner

Dumonts Kleine Hammen & Worsten Lexicon Ingrediënten . Toepassing . Recepten , Tatjana Wehmeyer

Artikelnummer: 9789036620345
Artikel 87 van 89
€ 4,00 (inclusief btw)
Overzicht

KLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER

ALLES OVER DE HEERLIJKE WERELD VAN HAMMEN EN WORSTEN.

* De geschiedenis van worst en ham
* Lekkernijen met worst en ham
* Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic etc.
* De vaktermen
* Recepten

MENINGEN: Handig boek als naslagwerk! De bekendere internationale staan er in beschreven, er wordt duidelijk verteld waar de producten vandaan komen, hoe je ze kunt herkennen en hoe het wordt gemaakt.

in dit boekje staan heel erg veel bekende worst soorten, van gedroogde, tot gerookte, tot gekookte worsten, overal staat een compacte omschrijving met foto van de worstsoort bij
de herkomst en het productie proces worden in het kort omschreven.
het enige minpunt is dat het een duitse vertaling is en er dus geen nederlandse worsten in staan, zoals bijvoorbeeld rookworst

Gewicht
0,619 Kg

Uit jaar:
2007

Uitvoering:
Hardcover

Uitgever(Label):
Rebo Productions, Lisse

Omslagontwerp (Vormgeving omslag):
Minkowsky visuele communicatie, Enkhuizen

Fotografie (Foto's)
Yara Hackstein+Mathias Hinkerode+Carola Struck+Norbert Fasching+Stefanie Bössow+eate Engelmann+Christine Becker+Julian Pehle(Raphael Pehle)+zie blz. 293

Vertaald door:
Piet Dal, Studio Imago

Aantal pagina's
293

NUR/NUGI
GEEN OPGAVE, onze indeling 440 Eten en drinken algemeen

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Links

DVDs

Videogames

Games

© 2018 - 2024 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss