Via partner
Dumonts Kleine Hammen & Worsten Lexicon Ingrediënten . Toepassing . Recepten , Tatjana Wehmeyer
Artikelnummer: 9789036620345 OverzichtKLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER
ALLES OVER DE HEERLIJKE WERELD VAN HAMMEN EN WORSTEN.
* De geschiedenis van worst en ham
* Lekkernijen met worst en ham
* Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic etc.
* De vaktermen
* Recepten
MENINGEN: Handig boek als naslagwerk! De bekendere internationale staan er in beschreven, er wordt duidelijk verteld waar de producten vandaan komen, hoe je ze kunt herkennen en hoe het wordt gemaakt.
in dit boekje staan heel erg veel bekende worst soorten, van gedroogde, tot gerookte, tot gekookte worsten, overal staat een compacte omschrijving met foto van de worstsoort bij
de herkomst en het productie proces worden in het kort omschreven.
het enige minpunt is dat het een duitse vertaling is en er dus geen nederlandse worsten in staan, zoals bijvoorbeeld rookworst
Gewicht
0,619 Kg
Uit jaar:
2007
Uitvoering:
Hardcover
Uitgever(Label):
Rebo Productions, Lisse
Omslagontwerp (Vormgeving omslag):
Minkowsky visuele communicatie, Enkhuizen
Fotografie (Foto's)
Yara Hackstein+Mathias Hinkerode+Carola Struck+Norbert Fasching+Stefanie Bössow+eate Engelmann+Christine Becker+Julian Pehle(Raphael Pehle)+zie blz. 293
Vertaald door:
Piet Dal, Studio Imago
Aantal pagina's
293
NUR/NUGI
GEEN OPGAVE, onze indeling 440 Eten en drinken algemeen