Via partner
Het Festijn Van Kaas En Wijn Met de favoriete combinaties van topchefs en sommeliers, zoals Jonnie & Thérèse Boer, Sergio Herman en andere grote culinaire sterren , Hans Melissen
Artikelnummer: 9789077700051 OverzichtKLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER
Topcuisiniers en kaasspecialisten hebben samen met wijnschrijver en televisiemaker Hans Melissen uitgebreid geproefd om de meest
verrassende wijn & kaascombinaties te vinden.
Laat u inspireren hetzelfde te doen.
Mede dankzij de schitterende fotografie is dit een boek geworden om de vingers bij af te likken.
MENINGEN: Heel informatief en goed opgesteld boek! Aanrader
Kort en bondig overzicht van de mogelijke combinaties tussen kazen en wijnen.
Gewicht
0,225 Kg
Uit jaar:
2009
Uitvoering:
Paperback
Drukkerij
Roto Smeets, Utrecht
Uitgever(Label):
Syrah, Hilversum
Fotografie (Foto's)
Studio 5982+Kaj ter Borgh+Ronald de Boer
Auteursfoto (Portretfoto):
Iris Planting
Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
Silverbee, Anna Ulyashyna
Aantal pagina's
77 excl. Dank!+Eerder verschenen
NUR/NUGI
GEEN OPGAVE