Via partner

Koken Met Kruiden spannende recepten voor koken met kruiden , L. Tubby

Artikelnummer: 9789026929052
Artikel 40 van 43
€ 5,00 (inclusief btw)
Overzicht

KLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER

Van peterselie, salie, rozemarijn en tijm tot citroengras, gember, dreroek peroet en wormkruid: Koken met kruiden staat vol met heerlijke recepten waarin verse kruiden een hoofdrol spelen.

Al eeuwenlang gebruiken koks over de hele wereld kruiden in hun gerechten als smaakmakers. De inspirerende recepten in Koken met kruiden bieden een overzichtelijk beeld van het veelzijdige gebruik van verse kruiden in de keuken. Of het nu om voorgerechten, brunches, brood, hoofdgerechten of zoetigheden gaat: kruiden geven de gerechten in dit boek een heerlijke smaak en een natuurlijk karakter.

Daarnaast wordt in Koken met kruiden ingegaan om de verschillende soorten kruiden: kruiden met zachte blaadjes, stevige houtachtige kruiden, de uienfamilie, kruiden met citrussmaak, kruiden met bloemen- en fruitgeur en exotische kruiden. Ook bevat dit boek uitgebreide informatie over het kweken en verwerken van kruiden. Voor leveranciers van kruiden en zaadjes kan de uitgebreide lijst met adressen van kruidenbedrijven, websites en tuinen worden geraadpleegd.

Kristien Verbist: Frisse munt-peterseliesalade, korianderkip met fenegriek, varkensvlees met citroengras, gembers en pepers, babyprei met salieboter en rodepeper-broodkruim, amandelcakejes met lavendel en mandarijn... Een recept zónder kruiden vind ik maar niets. Of het nu om verse of gedroogde, klassieke of ongewone kruiden gaat, ze maken een gerecht áf en ik vind het heerlijk om ermee te experimenteren. In Koken met kruiden ontdekte ik een paar verrassende combinaties. Wat dacht u van een kruidige wortelsoep met knoflook, zuring, dragon, peterselie, majoraan en basilicum? Of lamsbout gevuld met saffraan, kaneel, komijn, knoflook, rozemarijn, pijnboompitten en dadels? Naast de tientallen recepten vindt u hier trouwens ook veel info over allerlei soorten kruiden en krijgt u er een stapel tips 

Gewicht
0,817 Kg

Uit jaar:
2004

Uitvoering:
Hardcover met omslag

Uitgever(Label):
Van Dishoeck/Unieboek, Houten

Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
Zetspiegel, Best

Vertaald door:
Anna Penta (Textcase Boekproducties, Groningen)

Oorsponkelijke titel
Herbs. Exiting recipes for cooking with herbs

Aantal pagina's
144

NUR/NUGI
440 Eten en drinken algemeen

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Links

DVDs

Videogames

Games

© 2018 - 2024 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss