Op voorraad
Het Stomen boek Hartig & Zoet , Jean-Charles Karmann
Artikelnummer: 9789461430083 OverzichtSchotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn voor aankomen. In Het Stomen boek vind je:
Makkelijk te maken originele recepten boordevol smaak, zoals Zalmfilets uit de tropen, Gevogelte rolletjes met duxelles van oesterzwammen, of Ravioli met Tagada-aardbeien.
Aanwijzingen voor het gebruik van het juiste gereedschap en hoe je een succes maakt van alle recepten in dit boek.
Allerlei tips en trucs voor al die extra’s waar fijnproevers verrukt van zullen zijn.
Heerlijk op je gemak in de keuken, stomen voor de lekkerste gerechten!
Jean-Charles Karmann is chef-kok bij Saint-Laurent Gastronome in Parijs. Hij is lid van de Internationale des Toques Blanches en heeft meerdere succesvolle kookboeken geschreven. Voor deze serie schreef hij al Het ExpresZO boek.
Reeds verschenen:
Het BLENDER boek – Hartig & Zoet
Het ExpresZO boek – Hartig & Zoet
Het COUSCOUS boek – Hartig & Zoet
In Het Stomen boek vind je: * Makkelijk te maken originele recepten boordevol smaak, zoals Zalmfilets uit de tropen., Gevogelterolletjes met duxelles van oesterzwammen, of Ravioli met Tagada-aardbeien; * Aanwijzingen voor het gebruik van het juiste gereedschap en hoe je een succes maakt van alle recepten in dit boek; * Allerlei tips en trucs voor al die extra's waar fijnproevers verrukt van zullen zijn.
MENINGEN: Bij de voedselstoomkoker die ik onlangs gekocht heb, zat wel een lijstje met tijden van verschillende soorten groenten, vlees en vis, maar niet echt een receptenboekje. Deze boekjes zijn niet zo makkelijk in te zien, de boekhandels hebben ze niet in de schappen staan, dus op de gok dit boekje besteld. De recepten staan duidelijk beschreven en zijn niet heel moeilijk om te maken, maar ik kwam best veel dingen tegen waar ik nog nooit van gehoord had en die niet zomaar in de gewone supermarkt verkrijgbaar zijn. Het zijn leuke, maar aparte gerechten en hier en daar ook nog wel bewerkelijk. Als je zin hebt om avontuurlijk in de keuken bezig te zijn, dan is het resultaat wel heel bijzonder.
Ik had een stoom cocker gekocht, maar wilde heel graag een receptenboekje erbij hebben.
Heel verrassend zijn de recepten, zowel zoet als hartig, die er in staan.
Met veel plezier en tot groot genoegen van mijn gasten, heb ik al heerlijke gerechten hieruit gemaakt. Zeker een goede aankoop geweest.
overzichtelijk boekje wat leuke nieuwe mogelijkheden aanbiedt om voedsel te stomen. Zalmgerechten zijn een aanrader net als geitenkaas gewikkeld in koolbladeren. Erg praktische aankoop!
We hadden nog nooit in de keuken gebruik gemaakt van een stoomapparaat. Na aanschaf van een (eenvoudige) stoompan wat boeken gekocht om gewend te raken aan het stomen in de keuken. Dit boek is zeker duidelijk en een hulp bij het begin van het gebruik van stoomapparaten in je keuken!
Gewicht
0,342 Kg
Uit jaar:
2011
Uitvoering:
Hardcover
Drukkerij
in Spanje
Uitgever(Label):
Bert J. Jans (Good Cook Publishing, handelsmerk Kamphuis, Zwolle)
Fotografie (Foto's)
Françoise Nicol
Zetwerk:
Vofpe Peters+Ellenbroek, Waaskens
Vertaald door:
Kim Maclean
Aantal pagina's
71
NUR/NUGI
440 Eten en drinken algemeen