Via partner

Natuurlijk! zonder suiker kookboek + de nieuwste info over verborgen suikers , Anne Marie Reuzenaar

Artikelnummer: 9789021559179
Artikel 65 van 89
€ 14,00 (inclusief btw)
Overzicht

KLIK HIER OM TE BESTELLEN VIA PARTNER

Natuurlijk! Zonder suiker kookboek

Zoet vinden we lekker. Ooit had het nut, maar nu bevat ons eten 
ongezond veel toegevoegde suikers. Gemiddeld eten we zo’n 
40 kilo suiker per persoon per jaar. Het grootste deel daarvan
zit verborgen in allerlei producten. Zo zitten in een liter tomaten-ketchup maar liefst 57 suikerklontjes. Hoe normaal is dat? 

Gelukkig kan het ook anders. Hoe dat kan, en waarom zo veel suiker 
niet goed voor je is, legt Anne Marie Reuzenaar heel helder uit in
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek. Handige (product)overzichten
helpen je om in de supermarkt gezonde keuzes te maken en meer dan 
120 heerlijke recepten zonder (geraffineerde) suiker leveren inspiratie voor elke dag. 
De beloning zal zoet zijn!

Doe de test en ontdek hoeveel verborgen suikers je onbewust eet

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur. Van haar kookboeken zijn in totaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht. 
Met haar duidelijke uitleg en lekkere recepten wijst ze je graag de weg naar een fitter en gezonder leven.

Na het overweldigende succes van Zonder Suiker komt Anne Marie Reuzenaar nu met een nieuw boek: Natuurlijk! Zonder suiker kookboek. In dit praktische boek staat veel informatie over verborgen suikers. Want van de 37 kilo suiker die we per jaar binnenkrijgen, zit 85% verborgen in supermarktproducten, ook hartige. Ongemerkt krijgen we daardoor veel meer suiker binnen dan goed voor ons is. Hoe je deze suikers kunt opsporen én vermijden leer je in dit boek. Je leert etiketten lezen, vindt er productvergelijkingen en tips om suikerbewust boodschappen te doen. Ook kun je met de suikertest zien hoeveel verborgen suikers je eigenlijk binnenkrijgt. Met deze informatie en meer dan 120 heerlijke en nieuwe recepten kun je direct aan de slag. Zo kun je zelf ontdekken dat suikervrij eten puur, lekker en goed voor lichaam en geest is.

MENINGEN: Een geweldig boek dat ik iedereen kan aanraden die minder suiker wil binnenkrijgen. Zelf ben ik nu twee maanden bezig zonder suiker en koolhydraatarm te koken en dit boek heeft me echt geholpen. In het eerste deel staat een heleboel informatie over suiker, waar allemaal suiker in zit, wat het met je lichaam doet en tips om je suikerverbruik te verminderen. Daarna volgen de recepten: handig gecategoriseerd zodat je snel het goede recept kan vinden. Ik vind vooral de salades en hoofdgerechten echt een uitkomst. Koolhydraten waren bij mij toch standaard onderdeel van de warme maaltijd en zonder koken vond ik echt moeilijk. Met dit boek dus niet!!
Dit boek is ideaal om je suikerverbruik te verminderen. Onbewust krijgen we heel wat suiker binnen, vaak door producten waarvan je het niet verwacht! Erg interessant om te lezen, erg leuk om de recepten uit te proberen.

Een heel goed en heel interessant kookboek .
Het is echt een aanrader voor mensen die geen suiker mogen eten.
Maar toch lekker willen koken en lekker willen eten.

een leerzaam boek, je staat versteld waar de fabrikanten zoveel suiker in onze voeding stopt, het is goed om te weten waar je op moet letten, nog beter zou het zijn als de overheid de fabrikanten zouden dwingen om minder suiker in de voeding te stoppen.

In het boek staat duidelijk welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het gerecht klaarmaakt. Ook staat er duidelijk benoemd middels afkortingen of het glutenvrij, lactosevrij etc. is. In het begin is het erg 'wennen' qua smaak. Net alsof je iets mist, maar zodra je wat meer gerechten maakt ben je hieraan gewend en merk je dus eigenlijk hoevaak er suiker in gerechten zitten en hoe die de smaak beïnvloeden. Bij sommige gerechten mis ik af en toe wel wat. Zo hebben we bijvoorbeeld bij de kip met lente-ui en venkelzaad het advies opgevolgd door er de salade van snijbonen, kastanjechampignons en pecorino bij te maken maar mis ik bijvoorbeeld rijst of aardappelen erbij.
Wat ook erg interessant is is de introductie waarin staat vermeld hoeveel suiker er in de verschillende producten zit. Al met al een interessant boek.

Leuke en lekkere recepten die, zeker als je de 'basisingrediënten' standaard in huis hebt, redelijk makkelijk te maken zijn. Een van de weinige kookboeken waar ik vrijwel alle recepten van wil proeven.
Goede extra info over suikervrij eten, ook duidelijk per recept aangegeven voor welke soorten intoleranties het geschikt is.
Mooi vormgegeven boek met duidelijke indeling. Had 5 sterren kunnen scoren als er van alle gerechten een foto was bijgeplaatst.
Komt er ook nog een kinderversie?

Mijn zusje eet geen gluten, geen zuivel en geen suiker en was erg bij met dit boek.

Gewicht
0,881 Kg

Uit jaar:
2015

Uitvoering:
Paperback (iets dikker karton)

Uitgever(Label):
Kosmos, Utrecht

Omslagontwerp (Vormgeving omslag):
Sven van Pel (www.svpvormgeving.nl)

Fotografie (Foto's)
Petra Schuster (www.petraschuster.nl)

Auteursfoto (Portretfoto):
Joshua Rood

Vormgeving (Lay-out, Opmaak):
Sven van Pel (www.svpvormgeving.nl)

Aantal pagina's
272

NUR/NUGI
440 Eten en drinken algemeen

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Links

DVDs

Videogames

Games

© 2018 - 2024 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss