MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT

Over eten en koken wetenschap en cultuur in de keuken , Harold McGee

Artikelnummer: 9789046813935
Artikel 9 van 10
€ 24,50
Het artikel is uitverkocht.
Overzicht

DIT PRODUCT IS HELAAS MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT (EN KUNNEN WIJ GEEN KORTING OP VERLENEN) U KUNT DEZE BIJ EEN VAN ONZE PARTNERS NOG VERKRIJGEN, KLIK HIER

BESTEL HIER

 

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.

Persrecensies
'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver

'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam

 

DIT PRODUCT IS HELAAS MOMENTEEL BIJ ONS UITVERKOCHT (EN KUNNEN WIJ GEEN KORTING OP VERLENEN) U KUNT DEZE BIJ EEN VAN ONZE PARTNERS NOG VERKRIJGEN, KLIK HIER

BESTEL HIER

Gewicht
1,786 Kg

Uit jaar:
2006-20013

Vertaald door:
Jacques Meerman

Oorsponkelijke titel
McGee on Food & Cooking: An Ecyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Aantal pagina's
874

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Links

DVDs

Videogames

Games

© 2018 - 2024 Zoek2ehands.nl - Zoek 2ehands | sitemap | rss